MKB Subsidies is een no-nonsense subsidiespecialist en verzorgt al sinds 2000 subsidieaanvragen en -vaststellingen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in regelingen gericht op innovatie, investeringen en internationalisering. Om ondernemers maximaal te 'ontzorgen' , nemen wij graag complete trajecten uit handen. Omdat wij vertrouwen hebben in onze kwaliteit, werken wij meestal op no cure no pay basis.

Deze werkwijze is mogelijk, omdat wij de ondernemerstaal spreken, dicht op onze klanten zitten en zodoende altijd maatwerk kunnen bieden in combinatie met een persoonlijke benadering. U kunt dus blijven ondernemen, terwijl wij de subsidies voor u regelen, eventueel zelfs tot en met uw administratieve processen. Laat u zich ook verrassen door de mogelijkheden en onze werkwijze?

Lees verder

 

Actueel
NIOF 2013: voor ondernemingen in Groningen, Fryslân en Drenthe momenteel nog geld beschikbaar binnen de nieuwe NIOF die afgelopen 1 juni 2013 werd opengesteld! Maar weest u er snel bij, want er is een beperkt budget beschikbaar!
Lees verder

WBSO, RDA en Innovatiebox: een doorlopend subsidie-instrument voor innoverende bedrijven.
Lees verder

Voorbeelden van succesvolle subsidietrajecten.
Lees verder

WAARSCHUWING: Er is een malafide bedrijf actief dat opereert onder de naam "MKB Subsidie Realisatie". Dit 'bedrijf' leidt klanten geheel ten onrechte naar MKB Subsidies.
Lees verder